roligare och roligare

Det är inte dubbelt så kul att ha två fyrbenta vänner att dela vardagen med. Det är mycket, mycket roligare och mer givande och större än så!  Och det blir bara roligare och roligare för var dag som går :-D
  
                             
                                                     


Må så gott!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vad roligt ni verkar ha det alla tre! :) Ni får mig att längta så mycke efter en till kines, funderar och funderar hur jag ska göra när det blir dags för nästa hund för är inte hundra på vad jag vill ha för ras. Dock är ju drömmen om en svart puffkines stor men får se när det blir.

Eftersom kineserna är så poppis så är det inge kul att ställa ut eftersom man inte har en chans.. därför blir nog kines nr2 när jag är gammal och behöver en kelgris ;)

2011-02-20 @ 12:41:11
URL: http://jakiya.blogg.se/freddiebilbo
Postat av: Nica

med tanke på hur många olika typer och sorters hundar det finns, är jag så glad över att jag hittade kinesen! det är en så rolig och gosig liten fyrbent vän! men nog märks det att det är fler som har upptäckt den här underbara rasen.

att kineser kan ändra färg visste jag. men jag hade någonstans fått för mig att om de var svarta när de föddes så behöll de den färgen. men så verkar det inte vara, i a f inte för Happiness, när hon var liten liten valp var hon svart, med bara lite lite rödtonat uppe på huvudet... men hon kanske är undantaget som bekräftar regeln :-)



2011-02-21 @ 20:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0